Piraterne2 1
 • Tid Sted Billet

   

  Turnéplan:


  Ti. 10/4 kl.19.30 Kolding køb billet
  On. 11/4 kl.19.30, Haderslev køb billet
  Fr. 13/4 kl.19.30, Ferritslev, Fyn billet
  Lø. 14/4 kl.19.30, Korinth, Fyn 
  Sø. 15/4 kl.19.30, Taastrup køb billet
  Ti. 17/4 kl.20.00, Grenå
  On. 18/4 kl.19.30, Randers køb billet
  To. 19/4 kl.19.30, Randers køb billet 
  Sø. 22/4 kl.15.00, Frederikshavn billet

   

   

 • Medvirkende
  På scenen

  Lisbeth Kjærullf
  Rasmus Krogsgaard
  Hans Dueholm

  Bag flyglet

  Allan Dahl Hansen

Piraterne fra Penzance 2017-18

08 Oktober 2017

Denne side er den oprindelige PIRATERNE FRA PENZANCE-side. Her kan De finde oplysninger om medvirkende, forestillingsprogrammet m.m.     

Den Ny Opera og Figaros præsenterer:
Piraterne fra Penzance - svinger træbenet og går planken ud!

Den Ny Opera kaster sig ud i nyt et samarbejde med operaselskabet Figaros. Denne gang gælder det Gilbert & Sullivans uforglemmelige operette Piraterne fra Penzance - et overflødighedshorn af sentimentale sørøvere, bøvede betjente, dejlige damer, tunghøre tanter, flotte fyre og gamle generaler. Samtlige roller varetages på vanlig hæsblæsende vis af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm og den nytilkomne skuespiller, sanger og entertainer Rasmus Krogsgaard.

Orkestret er Figaros faste husorkester OneBigMan Symphony Orchestra i skikkelse af pianist m.m. Allan Dahl Hansen.

Historien er, som altid hos Gilbert & Sullivan, absurd og fjollet: *Den unge Frederik er sat i lære hos en flok blodtørstige pirater, som dog ikke er mere blod-tørstige end, at de af princip aldrig plyndrer forældreløse. Frederik kan først blive en fri mand, når han fylder 21 - desværre er han født den 29. februar og må derfor vente, til han er 84. Men da han møder en generalmajor og dennes mange døtre, falder han pladask for den skønne Mabel.

Nød De "Mestersangerne paa Møllegaarden" i sidste sæson, og før den "Pinafore - det hele sejler", så hop glad ombord, når Den Ny Opera og Figaros stævner ud med ”Piraterne fra Penzance – svinger træbenet og går planken ud”.