flagermusen

Flagermusen 2015

02 Oktober 2015

Denne side er den oprindelige FLAGERMUSEN-side. 

Johann Strauss´ elskede operette i en vanvittig udgave for kun fire medvirkende. 100% sikkert sjovere end originalen.

Den Ny Opera slår sig for tredje gang sammen med trioen Hans Dueholm, Jakob Næslund og Allan Dahl Hansen. Mange vil sikkert huske deres morsomme versioner af Maskarade og HMS Pinafore.

Nu er turen altså kommet til Flagermusen hvor de herrer igen har tænkt sig at synge og spille alle roller - Men denne gang trues harmonien af ægte kvindelig indblanding. Det kommer helt sikkert ikke til at gå stille af, når Lisbeth Kjærulff kræver sin plads. Hvem af herrerne afgiver frivilligt roller til den nye sopran? Hvor meget vil hun bestemme? Og bliver der nu ingen mænd i dametøj?

Uanset hvad, bliver der stadig travlt både på og bag scenen, når der skal spilles 11 roller, synges stort operakor og danses fyrig czardas?

Alle roller spilles af sangerne Lisbeth Kjærulff, Jakob Næslund og Hans Dueholm og det store operetteorkester udgøres af Figaros OneBigMan Symphony Orchestra i skikkelse af Allan Dahl Hansen.


  • “Vidunderligt fordrejet Flagermus”

    Flagermusen ér en komedie - denne forestilling: Flagermusen -nu gik det ellers lige så godt er endnu sjovere. I hvert fald i Danmark i 2015

    — Jens Kristensen, Skive Folkeblad, om Flagermusen 2015